Haberler tüm haberler

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Çiğli Belediyesi’ne Otobüs Desteği

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisinde alınan karar doğrultusunda Çiğli Belediyesi’ne  otobüs desteğinde bulunuldu. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, hediye edilen otobüsün Çiğli halkına sundukları hizmet kalitesine artı değer katacağını ifade etti.

2021 yılı Ocak ayında Uluslararası Rotary 2440 Federasyonu, Ankara Çankaya Rotary Kulübü ve Çiğli Rotary Kulübünün şartsız olarak hibe ettiği tam donanımlı ambulansın ardından Çiğli Belediyesi araç filosuna bir destek de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Başkan Tunç Soyer’in öncülüğünde Büyükşehir Meclisinde alınan karar ile bir adet otobüsün kullanım yetkisi Çiğli Belediyesi'ne devredildi. Gerçekleştirilen bu devir ile Çiğli Belediyesi araç filosunun hizmet kalitesi ve çeşitliliğine önemli bir katkı sağlanmış oldu.

Başkan Gümrükçü: “Tunç Başkanımız her zaman yanımızda”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olduğunu ifade eden Başkan Utku Gümrükçü, “İlçe belediyeleri olarak Büyükşehir Belediyemizle uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sağ olsun Tunç Soyer Başkanımız her başımız sıkıştığında destekleriyle yanımızda oluyor. Son olarak da Belediyemize otobüs desteğinde bulunulmasına öncülük etti. Araç filomuza dahil ettiğimiz otobüsle vakit kaybetmeden hemşehrilerimize hizmet sunmaya başladık. Hizmet kalitemizi artıracak bu destek için Tunç Soyer Başkanımız başta olmak üzere Büyükşehir ve İlçe Belediye Meclis üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022