Haberler tüm haberler

Haydi Çiğli Konsere

Milli Mücadelenin 100. yılında Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen “İlk Kurşundan İlk Adıma 100. Yıl” etkinlikleri 17 Mayıs Cuma günü rock konseri ile devam edecek. Gençlerin büyük beğeniyle takip ettiği Grup Redd Çiğli halkıyla buluşacak.

Çiğli Belediyesi “İlk Kurşundan İlk Adıma 100. Yıl” etkinlikleri Grup Redd konseri ile sürecek. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Çiğli İsmail Karadavut İlköğretim Okulu (Çiğli İZBAN durağı) önünde hazırlanan alanda gerçekleşecek olan konserde ilk olarak Rul'in Rock Topluluğu sahne alacak. Gecede ayrıca taekwondo, aikido, vals ve zumba ekiplerinin gösterileri izleyenlere heyecanlı ve eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Gecenin Finalini Grup Redd Yapacak

Rock müziğinin önde gelen grupları arasında olan Grup Redd, Çiğlililere Rock müziğinden esintiler yaşatacak. Grup Redd’in saat 21.00'da sahne alacağı konser alanına ulaşım İZBAN ve Çiğli merkezden geçen otobüslerle rahatça sağlanabilir.

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47