Haberler tüm haberler

Çiğlili Sinemaseverler Flamingo Sinema Topluluğu’nda Buluşuyor

Düzenlediği kültür sanat etkinlikleriyle binlerce vatandaşa farklı alanlarda sosyalleşme imkanı sunan Çiğli Belediyesi, sinemaseverleri Flamingo Sinema Topluluğu'nda buluşturacak.

Pandemi döneminde toplumun moralini yüksek tutmak ve sanattan uzak kalmamalarını sağlamak adına çeşitli kültürel etkinlikler düzenlemeye devam eden Çiğli Belediyesi, son olarak sinemaseverleri sevindirecek bir uygulamaya imza attı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oluşturulan Flamingo Sinema Topluluğu’nda, sinemaya ilgi duyan vatandaşlara birlikte film izleme ve birlikte yorumlama imkanı sağlanacak. Topluluğa katılmak isteyen vatandaşlar kultur@cigli.bel.tr ve www.cigli.bel.tr sayfaları ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 0232 935 55 35 numaralı hattından kayıt işlemlerini yapabilecekler.

Başkan Gümrükçü: “Sanat varsa hayat var"

Kültür sanat etkinliklerinin diğer belediyecilik hizmetleri kadar önemli ve gerekli olduğunu ifade Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Bir yılı aşkın bir süredir devam eden Pandemi döneminde toplum sağlığını korumak için mücadele ederken vatandaşlarımızın moralini yüksek tutmak amacıyla da farklı içerikte kültürel etkinlikler düzenlemeye özen gösterdik. Son olarak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’müzün öncülüğünde Flamingo Sinema Topluluğu’nu kurduk. Sinemaseverler bu topluluğa katılarak hem sosyalleşme imkanı bulacak hem de kararlaştırdıkları filmleri seyredip, üzerine fikir alışverişinde bulunacaklar. Çiğlimizi, sanatı yaşayan ve yaşatan bir kent hüviyetine kavuşturmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022