Haberler tüm haberler

Çiğlili Çocuklar 23 Nisan’ı Doyasıya Kutlayacak

Çiğli Belediyesi, tüm dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın yıl dönümü kutlamaları kapsamında 23 Nisan Çocuk Festivaline ev sahipliği yapacak.

Çiğli Belediyesi’nin öncülüğünde Eğitim Gönüllüleri ve İzmir Koruyucu Aile Derneği’nin (İZKAD) katkılarıyla düzenlenecek 23 Nisan Çocuk Festivali 23-24 Nisan tarihlerinde Çiğli Kaymakamlığı karşısındaki meydanda gerçekleştirilecek. İki gün sürecek olan festivalde kaydırak ve zıpzıp gibi çocuk oyunları, çocuk tiyatroları, palyaço ve masal kahramanlarının gösterileri, resim, seramik ve ebru atölyeleri ve çocuk yazarlarıyla buluşma etkinliği düzenlenecek. Yeteneklerini sergilemek isteyen çocuklar için sahne kurulacak. Festival alanına gelen tüm çocuklara pamuk şeker ve mısır ikram edilecek.

Başkan Gümrükçü: “Çocuklarımızın coşkusuna eşlik edeceğiz”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenleyecekleri Çocuk Festivali hakkında açıklamalarda bulunan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, "Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünyada bir ilke imza atarak çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı her yıl olduğu gibi bu yıl da doyasıya kutlayacağız. İki gün boyunca çocuklarımıza yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Tüm çocukları festivalimize bekliyoruz" diye konuştu.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022