Haberler tüm haberler

Çiğli’de Şenol Malkoç Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşama gözlerini yuman Çiğli Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Şenol Malkoç düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Çiğli Belediyesi AK Partili Meclis Üyesi Şenol Malkoç, geçirdiği kalp krizi sonrası anjiyo için ameliyata alındı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemeyen 2 erkek ve 3 kız çocuk babası 54 yaşındaki Malkoç, ölümüyle sevenlerini, yakınlarını ve Çiğli’yi yasa boğdu. Çiğli’nin emektar isimlerinden Malkoç için eski belediye binası önünde tören düzenlendi. Törene Şenol Malkoç’un ailesi, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin, Çiğli Belediyesi meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Çiğlili vatandaş katılım gösterdi. Duygu dolu anların yaşandığı törenin ardından Malkoç, İstasyonaltı Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Günerli mezarlığına defnedildi.

Başkan Gümrükçü: “Çok üzgünüz”

Törende oldukça üzüntülü olduğu görülen Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Yaklaşık bir yıl önce kaybbetiğimiz  Grup Başkanvekilimiz Mustafa ağabeyin ardından Çiğlimizin bir başka emektar ismi Yaşar ağabeyimizi kaybettik. Kendisi gerçekten bir ağabeydi benim için. İlçemizin her bir sorunuyla yakında ilgilenir, çözümü için istişarede bulunurdu. Çok ani ve yıkıcı bir kayıp oldu. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” diye konuştu.

Sedat Karatekin: “Hepimiz için bir değerdi”

Çiğli’nin önemli bir değerini kaybettiğini belirten AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Karatekin, “Çiğlimiz, teşkilatımız ve benim için çok üzücü bir gün. Siyasi yaşantıma birlikte başladığım ve birçok anımız olan kıymetli bir ağabeyimi kaybettik. İyi bir baba, iyi bir ağabey ve iyi bir arkadaştı. Kimsenin tek bir kötü söz bile kullanmayacağı beyefendi biriydi. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

“Çiğli sevdalısıydı”

Törende Malkoç ailesi adına konuşan yakını “Değerli ağabeyimiz Şenol Malkoç’u kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Meclis grubunda Çiğli’nin sorunlarının giderilmesi için uyazimle ve uyum içerisinde çalışırdı. Kendisi Çiğli sevdalısı olan biriydi. Yaşadığımız bu ani ayrılık hepimizi yasa boğdu. Mekanı cennet, ruhu şad olsun” dedi.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022