Haberler tüm haberler

Çiğli’de Karnesini Alana Dondurma Sürprizi

Çiğli Harmandalı’daki okullarda karnesini alan öğrenciler çıkışta dondurma sürpriziyle karşılaştı. Karnelerini alan öğrencilere tatlı bir sürpriz yapmak isteyen Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Harmandalı’da bulunan okullara dondurma gönderdi.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü daha dezavantajlı bölge olan Harmandalı’da okuyan öğrencileri unutmadı. Öğrencilere tatlı bir sürpriz yapmak isteyen Başkan Gümrükçü Harmandalı’da bulunan Tüpraş Mahmut Esat Bozkurt ve Harmandalı İlkokulları ile Şehit Şenali Ocak Ortaokulu’na öğrenci sayısı kadar dondurma gönderdi. Karnelerini alan öğrenciler, çıkışta dondurma sürpriziyle karşılaştı. Karnesini gösterip dondurmasını alan öğrenciler dondurmalarını büyük keyifle yerken, kendilerine dondurma hediye eden Başkan Utku Gümrürkçü’ye teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Utku Gümrükçü: “Bol Bol Okusunlar”

Çocukların en sevdiği yiyeceklerin başında dondurma olmasından dolayı öğrencilere böyle bir karne sürprizi yapmak istediklerini belirten Başkan Utku Gümrükçü, “Tüm öğrencilerimize güzel bir yaz tatili diliyorum.  Bol bol okusunlar, dinlensinler, eğlensinler. Geleceğimiz onlara emanet ve bizler de öğrencilerimiz için önemli çalışmalarla onların yanında olacağız. Bugün de onlara hoş bir sürpriz yaptık ve dondurma dağıttık” diye konuştu.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022