Haberler tüm haberler

Çiğli Belediyesi’nden Kadınlara Ücretsiz Zumba Kursu

Çiğli Belediyesi, ilçede yaşayan kadınların sosyal ve sportif aktivitelere katılmasını teşvik etmek amacıyla ücretsiz zumba kursu başlattı.

 

AİSEC programıyla Çiğli’ye gelen Cezayir asıllı Fatma Benhachani’nin eğitmenliğinde verilen kurslar Çiğli Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Salı ve Perşembe günleri olmak üzere haftanın iki günü verilen derslere ortalama 70 kadın kursiyer katılıyor. Çiğli Belediyesi’nin kadınlara yönelik hayata geçirdiği hizmet ve projelerden ötürü memnun olduklarını belirten kadın kursiyerler, derslerde hem keyifli vakit geçirdiklerini hem de sosyalleşme imkanı bulduklarını ifade ediyorlar.

Başkan Utku Gümrükçü: “Kadınlarımız eğlenerek spor yapıyor”

Kadınların toplumsal hayata katılımlarını desteklemek amacıyla kültürel ve sportif anlamda birçok projeyi desteklediklerini vurgulayan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Kentimizde yaşayan kadınların sosyalleşmesi noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu bağlamda, AİSEC programıyla ilçemize misafir olan öğrencilerimizle yetenekleri doğrultusunda farklı projeler gerçekleştiriyoruz. Kıymetli öğrencimiz Fatma Benhachani’nin eğitmenliğinde kadınlarımıza, Çiğli Atatürk Spor Salonu'nda ücretsiz zumba kursları veriyoruz. Kentimizdeki tüm kadınların mutlu ve huzurlu olacağı bir Çiğli için çalışmalarımızı bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Fatma Benhachani: “Benim için bir aşk”

Çocukluk yıllarından beri zumbanın kendisi için bir aşk olduğunu ifade eden Fatma Benhachani, “Misafir olarak geldiğim Çiğli’de böyle güzel bir projenin içerisinde yer almak benim için inanılmaz deneyim. Derslere katılan kadınlarla birlikte doyasıya eğleniyor ve dans ediyoruz. Ders sonrasında oluşan sıcak ortamda sohbet etme imkanı buluyoruz. Enerjileri beni çok mutlu ediyor. Bizlere bu ortamı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022