Haberler tüm haberler

Çiğli Belediyesi’nden Gençleri Gülümseten Destek

Çiğli Belediyesi tarafından, maddi sıkıntı yaşayan üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlamak adına “Çiğli Gençlerini Okutuyor” sloganıyla başlatılan sosyal sorumluluk projesinin tanıtım toplantıları Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde devam ediyor.

Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla hayata geçirdiği hizmet ve projelerle adından sıkça söz ettiren Çiğli Belediyesi, son olarak üniversite öğrencilerine yönelik önemli bir sosyal sorumluluk projesinin startını verdi. Çiğli Belediyesi’nin koordinatörlüğünde sivil toplum kuruluşları ve esnafların katkılarıyla başlatılan proje kapsamında ilçedeki muhtarlar ve apartman yöneticileriyle bir araya gelindi. Akvaryum Kafe Restoran’da düzenlenen toplantıda Başkan Gümrükçü, projenin detayları ve hedefleriyle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Aylık 300 TL destek

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce sürdürülen çalışmalar kapsamında bir yandan muhtarlar ve apartman yöneticileri ile toplantılar yapılırken bir yandan da burs desteği verilecek öğrencilere yönelik detaylı araştırmalar devam ediyor. Proje doğrultusunda, burs için gerekli bütçeyi oluşturan apartmanın yöneticileri ile şeffaf değerlendirmeler sonucu belirlenen ihtiyaç sahibi öğrenciler bir araya getirilecek. Böylece, projeye destek veren gönüllü vatandaşlar aylık 300 TL olarak planlanan ödemeyi direk öğrencilerin hesabına yatıracak.  

Başkan Gümrükçü: “Gençlerimiz gülümseyecek”

Aydınlık yarınlara özlem duyan eğitim sevdalıları ile birlikte birçok üniversite öğrencisine destek olacaklarını ifade eden Başkan Gümrükçü, “Başlattığımız sosyal sorumluluk projesiyle ilçemizde ikamet eden veya ilçemiz sınırları içerisinde yer alan Katip Çelebi Üniversitesi’nde eğitim gören üniversite öğrencilerine burs sağlayacağız. Projemizde, esnaflarımıza ve sivil toplum kuruluşlarına olduğu kadar Çiğlili hemşehrilerimize de önemli görevler düşüyor. Proje kapsamında muhtarlarımız ve apartman yöneticilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Projemizi büyüterek eğitime susamış aydınlık yarınlarımızın teminatı olan gençlerimize destek olacağız” dedi.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022