Haberler tüm haberler

Çiğli Atatürk Mahallesi’nde köşe bucak temizlik

Çiğli Belediyesi tarafından, “Temiz Çevre, Temiz Kent; Gülümseyen Çiğli” sloganıyla her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü temizlik ekipleriyle birlikte bu kez Atatürk Mahallesi’ni pırıl pırıl yaptı.

Çiğli Belediyesi tarafından her pazartesi bir mahallede yapılan kapsamlı temizlik çalışması aksamadan devam ediyor. Mahalle halkı, muhtarlar ve temizlik ekiplerine her pazartesi eşlik eden Başkan Utku Gümrükçü “Hep birlikte temizlersek, kentimize sahip çıkarız” diyerek temizlik çalışmasını bu hafta Atatürk Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Mahallede sabah temizliği

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler doğrultusunda maskesini ve eldivenlerini de takan Başkan Gümrükçü, sabahın erken saatlerinde Atatürk Mahallesi Muhtarı Veli Aba, meclis üyeleri ve personellerle birlikte mahallenin cadde, sokak, yeşil alan ve boş alanlarında detaylı temizlik gerçekleştirdi. Temizlik çalışmaları kapsamında ekipler çöpleri topladı, molozlar araçlara yüklendi, kosa ve ot biçme çalışmaları yapıldı, temizlik araçları da sokakları yıkayarak süpürdü.

“Temiz Kent Çiğli”

Her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen temizlik çalışmalarının Çiğli halkı tarafından benimsendiğini belirten Başkan Gümrükçü, “Covid-19 virüsüyle mücadele ettiğimiz bu dönemde çevremizi temizlemeye devam ediyoruz. Her pazartesi farklı bir mahalledeyiz. Bu hafta Atatürk Mahallesindeydik. Süpürge araçlarımız, sokakları ve caddeleri dip bucak süpürdü. Park ve bahçeler ile otlak alanlarda kosa temizliği yaptık. Moloz araçlarımızın giremediği atıl durumdaki arazilere dökülmüş molozları çuvallara doldurarak topladık. Halkımızın sağlığı ve geleceği için çevre temizliği konusunda çalışmalarımızı bütün mahallelerimizde sürdüreceğiz” dedi.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022