Haberler tüm haberler

Başkan Utku Gümrükçü’den Yerel Yönetimler Dersi

Özel Çiğli Final Okulları 3. sınıf öğrencileri, yerel yönetimler dersi kapsamında geldikleri Çiğli Belediyesi’nde, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'den belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Özel Çiğli Final Okulları 3. sınıf öğrencilerini belediye başkanlık toplantı salonunda kabul etti. Öğrenciler, müfredatlarında olan yerel yönetimler dersini Başkan Utku Gümrükçü'den aldı. Başkan Gümrükçü, hem belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi, hem de öğrencilerle sohbet etme fırsatı buldu.

Çocukların eğlenerek Başkan Gümrükçü’ye sorularını yönelttikleri ziyarette Final Eğitim Kurumları İzmir Yöneticisi Osman Oğuz, Özel Çiğli Final Okullarında görevli öğretmenler de hazır bulundu. Soru sormak için adeta birbirleriyle yarışan öğrenciler, sosyal bilgiler dersinde işledikleri yerel yönetimler konusunu daha iyi kavramak için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirttiler. Öğrencilerin çevresine karşı duyarlı olmalarının önemine değinen Başkan Utku Gümrükçü de öğrencilere belediye birimlerini ve yapılan hizmetleri anlattı. Başkan Gümrükçü, geleceğin yapı taşı olan çocukları çok önemsediğini belirterek, Çiğli'de çocuk belediyeciliği uygulayacaklarını söyledi. Öğrenciler daha sonra belediye birimlerini gezerek detaylı bilgi aldılar.

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47