Haberler tüm haberler

Başkan Utku Gümrükçü’den Evde Kal Çağrısı

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, korovanirüs salgını ile mücadele kapsamında vatandaşlara “Evde Kal” çağrısı yaptı.

Başkan Utku Gümrükçü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de halk sağlığını tehdit eden koronavirüs salgınına karşı yoğun mücadele çalışmalarına devam ediyor.  “Her hafta bir mahallede temizlik” projesi kapsamında sabah erken saatlerde Şirintepe Mahallesi’nde yapılan çalışmalara Mahalle Muhtarı Binali Koçak, bürokratlar, şantiye amir ve çalışanlarıyla katılan Başkan Gümrükçü, virüsün yayılmasını engellemek için Çiğlilileri bu süreci evlerinde geçirmeleri konusunda uyardı.

“Evde Kal, Güvende Kal”

Koronavirüs ile mücadelede gerekli tedbiri almaya devam ettiklerini vurgulayan Başkan Gümrükçü, “Çiğli Belediyesi olarak üzerimize düşen her türlü tedbiri özenle hayata geçiriyoruz. Tüm ekiplerimiz ilçe genelinde aktif olarak görevde. Herhangi bir can kaybı yaşamamamız için vatandaşlarımızdan tek beklentimiz acil durumlar dışında evlerinden dışarıya çıkmamasıdır. Bu süreci evlerimizde izole bir şekilde geçirmeye özen gösterirsek virüsün yayılmasını önlemiş oluruz” dedi.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022