Haberler tüm haberler

Başkan Utku Gümrükçü Yeniden Şafak Mesaisinde

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü mahallelerde sabah 06.30’da başladığı şafak mesailerine yeni normal düzende de devam ediyor. Başkan Gümrükçü, başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte bu sabah Ahmet Taner Kışlalı Mahallesini sokak sokak gezerek incelemelerde bulundu.

Geçtiğimiz yıl şafak mesaisi yaparak günün ilk saatlerinde mahallelerde ayrıntılı incelemelerde bulunan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, yeni normal düzenin başlamasıyla birlikte günün erken saatlerinde sokak turlarına yeniden başladı. Birlikte yönetim ve vatandaşla yoğun iletişim anlayışı ile hizmet üreten Başkan Utku Gümrükçü sabah 06.30’da Ahmet Taner Kışlalı Mahallesinde Belediye Başkan Yardımcıları Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarı Habib Ağşahin ile bir araya geldi. Mahalleyi sokak sokak gezen Başkan Gümrükçü işe giden vatandaşlarla görüştü, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Sahada ayrıntılı inceleme

Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi’nde cadde, sokak, park ve boş alanlarda incelemelerde bulunan Başkan Gümrükçü ve beraberindeki ekip hem sorunları yerinde tespit etti hem de sokaklarda vatandaşla görüşme fırsatı buldu. Sabahın erken saatlerinde işe giden yurttaşlarla selamlaşan Başkan Gümrükçü, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi, yapılacak çalışma ve projelerle ilgili bilgi verdi. Başkan Utku Gümrükçü'yü sabah saatlerinde karşılarında gören Çiğlililer ise hem şaşkınlıklarını hem de memnuniyetlerini dile getirdiler.

Başkan Gümrükçü:  “Her zaman sahada olacağız””

Çiğli’yi birlikte yönetim yaklaşımıyla yönetmek için yola çıktıklarını ifade eden Başkan Gümrükçü, sorunları yerinde tespit ederek halkla birlikte çözüm üretmek istediklerini söyledi. Başkan Gümrükçü sözlerini şöyle sürdürdü:  "Mahallelerde şafak mesailerimiz kaldığı yerden devam ediyor. Erken saatlerde başkan yardımcılarımız ve muhtarlarımızla birlikte sokakları geziyoruz ve sorunları yerinde tespit ediyoruz.  Tespit ettiğimiz sorunlara anında çözümler üretiyoruz. Bazı işleri programa alıyoruz. Bu sabah da oldukça verimli bir gezi gerçekleştirdik. Halkımızla birlikte kentimiz için en iyisini yapmaya devam edeceğiz. ”

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022