Haberler tüm haberler

Başkan Gümrükçü Personelin Örnek Davranışını Karşılıksız Bırakmadı

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, görev başındayken buldukları, içinde 3 çeyrek altın ve 300 TL bulunan çantayı sahibi Müslime Akmazkoç'a ulaştıran 3 personele duyarlı davranışlarından dolayı çeyrek altın hediye etti.

Çiğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan Erdal Tek, Cengiz Pekmez ve Sinan Gülmez Maltepe Mahallesi'nde görev başındayken bankta unutulmuş çantayı polis ekipleri aracılığıyla sahibi Müslime Akmazkoç’a ulaştırarak Akmazkoç’un eskiyen çamaşır makinesini değiştirmek için biriktirdiği paranın kendisine teslim edilmesini sağlamıştı. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, bu duyarlı davranışın topluma örnek olması amacıyla çantanın sahibine teslim edilmesine vesile olan belediye personellerine çeyrek altın hediye etti.

Başkan Gümrükçü: “Bu güzellikler çoğalmalı”

Çantanın sahibine ulaştırılmasını sağlayan personele teşekkür eden Başkan Gümrükçü, “Belediyeciliğin yalnızca yol ve kaldırım gibi hizmetler yapmaktan ibaret olmayıp toplumla kurulan bir gönül bağı olduğunu 3 emekçi arkadaşımız sergiledikleri örnek davranış ile hepimize bir kez daha gösterdi. Çiğli Belediyesi personelleri hakkın, hukukun ve alın terinin kıymetini bilen, hemşehrilerimizin mutluluğu için çalışan insanlardır. Gösterdikleri dayanışma için hepsine tekrar teşekkür ediyorum. Umarım bu güzel davranışları, Çiğlimiz başta olmak üzere toplumumuzun tamamında çok daha fazla görürüz” dedi.

Deniz Şahin Gümüştekin: “Hepimize umut oldu"

Haksızlıkların bu denli çoğaldığı bir ortamda emekçi arkadaşlarımızın bu davranışının topluma umut olduğunu belirten DİSK Genel-İş 8 No'lu Şube Başkanı Deniz Şahin Gümüştekin, “Emekçilerimiz, belediye yönetimimiz ve sendikamız olarak Çiğli’de güzel işler yapmaya devam ediyoruz. 3 emekçi arkadaşımızın bu duyarlı davranışı, karamsarlığın hakim olduğu toplumumuza geleceğe dair umut verdi. İyilikleri ve güzellikleri bizlere tekrar hatırlattıkları için hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022