23 Nisan Çocuklarından Başkan Gümrükçü'ye Sevgi Seli

Çiğli Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen"23 Nisan Çiğli Çocuk Şenliği" renkli halk oyunları gösterileriyle başladı. Şenliğe katılan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü çocukların sevgi seliyle karşılaştı.

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen ve 5 gün boyunca sürecek olan “23 Nisan Çiğli Çocuk Şenliği" Yenimahalle Selim Diniz İlköğretim Okulundaki halk oyunları gösterisiyle başladı. Halk oyunları gösterisini çocuklarla birlikte izleyen Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Çocuk Şenliği kapsamında Kuzey Makedonya’nın Çaşka Belediyesi’nden gelen halk oyunları ekipleri hareketli oyunlarıyla öğrencilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün ev sahipliği yaptığı 23 Nisan Çocuk Şenliği’ne Kuzey Makedonya Çaşka Belediye Başkanı Goran Stoyanovski, Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Barbaros Kiriş, Çiğli Belediyesi meclis üyeleri, öğrenciler ve veliler katılım sağladı.

Etkinlikle ilgili konuşan Başkan Gümrükçü, Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan’ın önemine dikkat çekerek Kuzey Makedonyalı çocukları Çiğli’de görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.