Aralık ayı meclis toplantımız 02/12/2019 Pazartesi saat 18:00'da yapılacaktır.

Haberler / Sanat Atölyesi Yıl Sonu Sergisi

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen "Sanat Atölyesi Yıl Sonu Sergisi" Çiğli Belediyesi Sergi Salonunda geniş katılımlı törenle açıldı.

Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “Sanat Atölyesi Yıl Sonu Sergisi”nin açılış törenine Çiğli Belediye Başkan Yardımcıları Ali Rıza Koçer, Sevil Boran, meclis üyeleri, muhtarlar, bürokratlar ve kursiyerler katıldı. Sanat kursları eğitmeni Martıgül Kalkan tarafından verilen kurslarda kursiyerler yağlı boya resim, naht, ahşap boyama, alimünyum folyo rölyef, seramik, heykel ve güzel sanatlar fakültesi sınavlarına hazırlık kursları aldılar. Kış dönemi kursunu tamamlayan 82 kursiyer belge almaya hak kazandı. Birbirinden güzel eserlerin sergilendiği "Sanat Atölyesi Yıl Sonu Sergisi” 3 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek.

Yaz Kursları Başlıyor

Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yaz döneminde ise, güzel sanatlar fakültesi sınavlarına hazırlık, güzel sanatlar lisesi sınavlarına hazırlık, çocuklar için resim kursu (9 yaş ve üzeri), karakalem (yetişkinler için) çalışmaları kursu verilecek.

TELEFON : +90 232 376 99 80 WHATSAPP : 0 538 011 4747 | E-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi | © 2019 Çiğli Belediyesi. Tüm Hakkı Saklıdır.