Aralık ayı meclis toplantımız 02/12/2019 Pazartesi saat 18:00'da yapılacaktır.

Haberler / Milletvekillerden Başkan Gümrükçü'ye Başarı Dilekleri

Göreve geldiğinden beri ziyaretçi akınına uğrayan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'yü İzmir milletvekilleri de yalnız bırakmadı. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Özcan Purçu, Kani Beko ve Atila Sertel, Başkan Utku Gümrükçü'yü makamında ziyaret ederek, başarı dileklerini ilettiler.

Başkan Gümrükçü’yü ilk olarak Milletvekili Özcan Purçu ziyaret etti. Eşi ve kızı ile Çiğli’ye gelen Purçu, Başkan Gümrükçü’ye çiçek takdim ederek şöyle konuştu: “Metropolün en genç belediye başkanı Gümrükçü oldu. Genç yaşta olması ve dinamik enerjisi ile Çiğli'de güzel işler yapacağına inanıyorum. 2019 mahalli idareler seçimlerinde alınan 62’lik oy oranı oldukça önemli bir oran. Bu büyük başarı için Başkan Gümrükçü’yü ve CHP ilçe örgütünü kutluyorum."

Başkan Gümrükçü’yü ziyaret eden Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır ve Kani Beko da, Başkan Gümrükçü'ye kitap hediye ederek başarılar diledi. Milletvekili Kamil Okyay Sındır Başkan Gümrükçü'nün şantiye ziyaretine de eşlik ederek işçilerle bir araya geldi. Milletvekili Atila Sertel de Başkan Gümrükçü’nün Çiğli’de önemli işler başaracağına inancının tam olduğunu belirterek, “Utku Gümrükçü kardeşime başarılar diliyorum. Çiğli halkına önemli hizmetlerinin olacağına inanıyorum. Çalışmalarında her zaman kendisinin yanındayız” dedi.

TELEFON : +90 232 376 99 80 WHATSAPP : 0 538 011 4747 | E-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi | © 2019 Çiğli Belediyesi. Tüm Hakkı Saklıdır.