Haberler / Kuvayi Milliye Kadınları

Hazırladıkları çok sayıda oyunla Çiğli halkının gönlüne taht kuran Çiğli Belediyesi Kent Tiyatrosu bu kez kurtuluş mücadelesinde kadınların rolünü anlatan oldukça anlamlı “Kuvayi Milliye Kadınları” adlı oyunla izleyiciyle buluştu.  Çiğli Belediyesi Konferans Salonu’nda sahnelenen oyuna başta belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve bürokratlar olmak üzere yoğun ilgi yaşandı. Önder Bargıç’ın yönettiği oyunda Kent Tiyatrosundan zengin bir kadro oynadı. Kostüm, dekor ve başarılı performansla kurtuluş mücadelesinde canla başla çalışan kadınların anlatıldığı oyun, salondakilerden tam not aldı. Oyunun sonunda tüm ekip ayakta alkışlandı.

Güncelleme Tarihi : 13 Kasim 2017 11:40:58

Arşiv