Haberler / Kursiyerlerden Ağrı’ya Yardım

Çiğli Belediyesi dikiş nakış kursiyerleri Ağrı Diyadin Akyolaç Köyü’nde bulunan ilkokul öğrencilerine kıyafet yardımında bulundu.

Çiğli Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde açılan el beceri kurslarına devam eden kursiyerler, eğitmenleri Serpil Ün öncülüğünde bir araya gelerek örnek bir sosyal yardım çalışması gerçekleştirdiler. Kursiyerler, Ağrı’nın Diyadin ilçesi Akyolaç Köyü’nde bulunan ilkokulda okuyan bütün öğrencilere kıyafet yardımında bulundu.  Okulun talebi üzerine kursiyerler kendi aralarında topladıkları paralarla mont, ayakkabı, kazak, çorap, atkı ve bere alarak köye gönderdiler. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, kursiyerleri gösterdikleri hassas davranışlarından dolayı kutladı, “Belediyemiz kursiyerlerinin kendi olanakları çerçevesinde böyle anlamlı bir çalışa yapması bizleri gururlandırdı. Hepsini kutluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi : 13 Mart 2018 07:30:43

Arşiv