Haberler / Emeği Ve Alınteri İle Geçinen Tüm Çalışanların Bayramı Kutlu Olsun

Mart'ın sonunda yapılan yerel seçimlerde Çiğli tarihinde ilk kez %62 oy alarak, İzmir'de 5. Türkiye'de 19. büyük başarıyı yakaladık.

Bu başarının en önemli anahtarı "Belediye yönetiminde adamcılıktan uzak, liyakata dayalı bir yönetim anlayışı getireceğimiz ve Belediyeyi toplumun ihtiyaçlarına göre yeniden organize edeceğimiz" noktasında halkımıza verdiğimiz sözdür.

Bu kapsamda; belediye personelimizi, eğitimine, ilgi alanına, tecrübesine göre sınıflandırıp verimli olduğu alanlarda görevlendirmek yani LİYAKATA dayalı bir yönetim anlayışını yerleştirmek ve "BANKAMATİK" olarak tabir edilen anlayışla mücadele etmek öncelikli görevimizdir.

Verdiğimiz mücadelede attığımız ilk adımda, ESKİYEN bir anlayışın yönettiği ŞEBEKE aracılığı ile 1 Mayıs'ın yakın olması istismar edilerek kamuoyu yanlış yönlendirilmeye çalışılmıştır.

Belediyemizde örgütlü sendika yöneticilerinin verdiği AŞIRI tepkiye rağmen, yaptığımız görüşmede kendilerinin de anladığı gibi maalesef Çiğli Belediyesi'nde emek vermeden maaş alan kişiler olduğu görülmekte ve bu gerçek Çiğli halkının büyük çoğunluğu tarafından da bilinmektedir! "ANCAK BU BÖYLE GİTMEZ, SÖMÜRÜ DEVAM ETMEZ, YEPYENİ BİR HAYAT GELİR, BİZDE VE HER YERDE."

Geldiğimiz noktada: Çalışmayarak, işyerine gelmeyerek vb. yurttaşlarımızın ödediği vergilerle ödenen maaşları alanları savunmak, korumak halkımıza verdiğimiz söze ihanet etmek olur.

Bu durum, ahlaki olmadığı gibi "SOLCULUK", "DEVRİMCİLİK", "SENDİKACILIK" vb. kelimelerinin altında da gizlenemez.

ADALET için 420 kilometre yol yürüyen bir liderin görevlendirmesiyle Belediye Başkanlığı makamına aday gösterilen şahsım ve arkadaşlarım adil olmayan bir davranışın içine girmedik ve girmeyeceğiz.

Belediye Başkanı olarak, işçilerin toplumsal duyarlılığının geliştirilmesi, siyasal duyarlılığının arttırılması, bilinçlendirilmesi ile işine ve iş yerine sahip çıkarak, yönetsel süreçlere katılmalarının modelini geliştirmek için mekanizmalar kurmak üzere çalışmalar başlatacağımızı yeniden ilan ediyorum.

Yetkili sendikamızın yöneticilerine, BANKAMATİK olarak, çalışmadan belediyemizden maaş alan, halkımızın vergilerini sömüren kişilerin tespiti ve değerlendirilmesi konusunda yaptığımız ortak çalışma teklifinin kabul gördüğünü görmekten büyük memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim.

TELEFON : +90 232 376 99 80 WHATSAPP : 0 538 011 4747 | E-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi | © 2019 Çiğli Belediyesi. Tüm Hakkı Saklıdır.