Haberler / Cumhuriyet Bayramı Çiğli’de Coşku İle Kutlanacak

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. yıldönümünde Çiğli Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram coşkusunu birçok etkinlikle kutluyor.

Özgün müziğin güçlü ismi İlkay Akkaya, Abdal Haluk İlhan ve Balkanların sevilen gurubu Ekrem ve Erşan ikilisi Çiğlililerle buluşacak. “Herkese Adalet, İlelebet Cumhuriyet” adı altında düzenlenecek etkinlik 28 Ekim Saat 18.00’da kortej yürüyüşü ile Çiğli Belediyesi önünden başlayacak. Kortej yürüyüşü konserin yapılacağı Egekent girişinde bulunan Cumhuriyet ve Demokrasi parkında son bulacak. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet coşkusu birbirinden değerli sanatçıların yer alacağı konserle son bulacak. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ‘’Cumhuriyet, yeniden dirilişimizin, bağımsızlığımızın simgesidir. Tüm Çiğli halkını Cumhuriyet coşkusunu yaşamak için kortej yürüyüşüne ve akabinde yapılacak olan konsere davet ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi : 24 Ekim 2017 13:13:18

Arşiv