Aralık ayı meclis toplantımız 02/12/2019 Pazartesi saat 18:00'da yapılacaktır.

Haberler / Benimle 5 Dakika Hayatı Paylaşır mısın?

Engelliler Haftası nedeniyle Çiğli Belediyesi ve İzmir Rehabilitasyon Spor Kulübü Derneği iş birliğiyle “Benimle 5 dakika hayatı paylaşır mısın?” etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan engellilerle yakından ilgilenen Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, başta engelliler olmak üzere toplumun tüm kesimleriyle dayanışma içinde olacaklarını söyledi.

Engellileri sosyal yaşama daha fazla dahil etme anlayışıyla Çiğli Kasaplar Meydanı’nda düzenlenen “Benimle 5 dakika hayatı paylaşır mısın?” etkinliğine katılan engelliler bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar. Engelliler, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinin desteğiyle hazırladıkları ebru sergisini meydanda vatandaşların beğenisine sundular. Program kapsamında keçe desenleme, müzik dinletisi ve satranç gibi etkinlikler de yapıldı. İzmir Rehabilitasyon Spor Kulübü Derneği Başkanı Ramazan Kaymaz, engellilerin toplum hayatına kazandırılması için verdiği destekten dolayı Baştan Utku Gümrükçü’ye teşekkür ederek plaket verdi.

Dayanışma Ve Kaynaşma Vurgusu

Etkinlikte engellilere seslenen Başkan Gümrükçü, başta engelliler olmak üzere tüm toplumsal kesimlerin yanında olacaklarının mesajını verdi. Başkan Gümrükçü şöyle konuştu; “Engellilere destek veren sivil toplum kuruluşları ve gönüllülere katkılarından dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Çiğlimizde güzel işler yapacağız. Engellilerimiz bizim için önceliklidir. Toplumumuzun tüm kesimleriyle dayanışma ve kucaklaşma içinde olacağız” diye konuştu.

TELEFON : +90 232 376 99 80 WHATSAPP : 0 538 011 4747 | E-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi | © 2019 Çiğli Belediyesi. Tüm Hakkı Saklıdır.