Haberler tüm haberler

Başkan Utku Gümrükçü Polis Haftasını Kutladı

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Polis Haftası nedeniyle meclis üyeleriyle birlikte Çiğli İlçe Emniyet Müdürü Şenol Kurt’u makamında ziyaret etti.

Polis haftasının son gününde Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, seçilen meclis üyeleriyle birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutladı. İlçe Emniyet Müdürü Şenol Kurt’u makamında ziyaret eden Başkan Utku Gümrükçü, 5 yıllık görev süresi içinde kamu bilinciyle hareket ederek, halka hizmet üreteceklerini söyledi.

Başkan Gümrükçü: “Çiğlimizi daha güvenli hale getireceğiz”

 Emniyet güçleriyle birlikte uyum içinde çalışarak, Çiğli’yi daha güvenli hale getirmek istediklerini belirten Başkan Gümrükçü sözlerini şöyle sürdürdü: “Öncelikle tüm emniyet teşkilatımızın polis haftasını kutluyorum. Kamu görevlisi olarak emniyet güçlerimiz ile birlikte hareket edip ilçemizin güvenliğini artırmak bizim için önemli. Halka hizmet noktasında emniyetimizle birlikte uyum içinde çalışacağız.”

İlçe Emniyet Müdürü:” Çiğli’de suç oranı düştü”

Çiğli İlçe Emniyet Müdürü Şenol Kurt ise kamu güvenliğinin önemini vurgulayarak, “Belediyemizle birlikte ne yapabiliriz diye bakıyoruz hizmetlerimize. Güvenli kentler önceliğimiz. Kadınlarımız çocuklarımız sokaklarda akşamları rahat gezsin istiyoruz. Çiğli’de 49 bekçimiz sabaha kadar nöbette. Suç oranları çok düştü. Bizler de sürekli sokaklardayız. Böyle olunca suç işleme oranları da düşüyor. Eleştirildikçe kendimizi geliştirdiğimizi düşünüyoruz. Belediyemizle ortak amacımız da daha güvenli bir Çiğli’dir” dedi.

İletişim Bilgilerimiz

TELEFON : +90 232 935 55 35

WHATSAPP : +90 538 011 47 47

e-POSTA ADRESİ : halklailiskiler@cigli.bel.tr

ADRES : Ataşehir Mah. 8001/1. Sokak No:1 Çiğli / İZMİR

Çiğli Belediyesi'nde Ara


Tasarım / Programlama : Çiğli Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü © 2022