Haberler / Alkışlar Cantost Sitesi Müzikaline

Çiğli Belediyesi Kent Tiyatrosu kurulduğundan bu yana yoğun çalışma temposuyla çok sayıda başarılı oyuna imza attı. Kent Tiyatrosunun son müzikal oyunu “Candost Sitesi” de yine Çiğli halkından tam not aldı. İrfan Uy’un yazdığı, Önder Bargıç’ın yönettiği müzikal Çiğli Belediyesi Konferans Salonu’nda sahnelendi.  Müzikale profesyonelce hazırlanan Kent Tiyatrosu oyuncuları oldukça başarılı performans gösterdi. Bir apartman dairesinde güncel olayların mizahi şekilde anlatıldığı, kadın ve hayvanlara uygulanan şiddete karşı mesajlar içeren tek perdelik oyuna tiyatro severlerin büyük ilgi ilgi gösterdi.

Güncelleme Tarihi : 4 Nisan 2018 10:56:09

Arşiv